3054 SK Rotterdam

Praktijk voor Natuurgeneeswijze Hella Masereeuw

Energie en Balans


Natuurgeneeswijze is een positieve aanvulling op de reguliere geneeswijze; geen vervanging. 'Samenwerken met andere enthousiaste disciplines binnen de praktijk ervaar ik als zeer waardevol'.

WAT IS NATUURGENEESWIJZE?
Natuurgeneeswijze richt zich op het bevorderen van de gezondheid. Uw mentale en lichamelijke evenwicht wordt hersteld door middel van natuurlijke geneesmiddelen. Het zelfgenezend vermogen en het evenwichtig verdelen van de energie over het lichaam staan centraal tijdens de behandeling. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om te reinigen, te herstellen, te ondersteunen en te stimuleren met behulp van kruiden, massage, acupunctuur en natuurlijke voedingsadviezen. Voeding en levensstijl zijn vaak de oorzaak van klachten en ziekten.

VOOR WIE?
Natuurgeneeswijze is geschikt voor vrijwel iedereen, van jong tot oud. Natuurgeneeskundige therapie helpt u om u gezonder, stabieler en sterker te voelen.

AANVULLENDE INFORMATIE
Kijk op www.bio-nature.nl voor meer informatie. U kunt ook bellen naar 06 - 414 291 29 of mailen naar info@bio-nature.nl.

Hella Masereeuw is natuurgeneeskundig therapeut. In 1994 heeft zij de hogere beroepsopleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum afgerond met als afstudeerrichting Natuurgeneeswijze/ fytotherapie en Traditionele "Chinese medicines".

terug

Contactgegevens

praktijk-voor-natuurgeneeswijze-hella-masereeuw

Praktijk voor Natuurgeneeswijze
Hella Masereeuw

Minervaplein 2e-2
3054 SK Rotterdam
info@bio-nature.nl
www.bio-nature.nl

Mob. 06 - 414 291 29

Contact: Hella Masereeuw