3054 SK Rotterdam

Praktijk voor Oefentherapie Cesar en Kinderoefentherapie I.H.A. Verhoeven

Oefentherapie Cesar behandelt klachten van het houding en bewegingsapparaat. Voorbeelden hiervan zijn nek-schouder klachten, hoofdpijnklachten, hyperventilatie, rugklachten, hernia en spanningsklachten. Klachten die ontstaan door een overbelasting, een onjuiste houding of onvoldoende inzet van spieren, zullen middels oefentherapie worden verholpen. U krijgt een op maat gemaakt behandelplan, wat na analyse van uw houding en bewegingen, voor u wordt gemaakt. Hierin worden oefeningen gegeven, de juiste houding aangeleerd en ingetraind, maar er is ook aandacht voor omgang met stress en spanningsklachten. U wordt hierdoor uw eigen therapeut. U leert uw klachten signaleren en op tijd te verhelpen, zodat de klachten ook wegblijven. De oorzaak wordt hierbij verholpen, namelijk de verkeerde houding en belasting op uw lichaam.

Hiernaast ben ik gespecialiseerd kinder oefentherapeute Cesar en sensomotorisch integratie therapeut. De behandeling is gericht op kinderen met een sensomotorische achterstand, voor behandeling van concentratie-, schrijf- of motorische problemen.

Tevens ben ik Medical Kinetics teacher. Dit houdt in dat er in de praktijk groepslessen Medical Kinetics worden gegeven, waarbij de nadruk wordt gelegd op drie dimensionaal bewegen van de wervelkolom, waarbij versterking van de buik-, bil- en bekkenbodem spieren aan bod komt en de juiste houding wordt aangeleerd. De groepslessen zijn matig intensief, maar zeer doelgericht. De groepslessen zijn op maandag en woensdag avond. U kunt zich via de praktijk aanmelding voor een gratis proefles. Zie voor meer informatie: www.medicalkinetics.nl.

terug

Contactgegevens

praktijk-voor-oefentherapie-cesar-en-kinderoefentherapie-verhoeven

Praktijk voor Oefentherapie Cesar
en Kinderoefentherapie I.H.A. Verhoeven

Minervaplein 2f
3054 SK Rotterdam
cesarrotterdam@hotmail.com
www.cesarrotterdam.nl

Tel. 010 - 418 13 44
Mob. 06 - 186 879 26

Contact: I.H.A. Verhoeven
Lid van: VvoCm