Actief Fysiotherapie

Voor bewust en gezond bewegen.

Jaarlijks gaan zo’n 1,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. De fysiotherapeut weet alles af van “de mens in beweging”. Actief zijn is de kern van uw herstel, de fysiotherapeuten van Actief helpen u hierbij.

Actief Fysiotherapie is een praktijk met 8 locaties in Hillegersberg- Schiebroek (Naast Medisch Centrum Hillegersberg ook in Medisch Centrum Schiebroek, Schiebroekse Parkflat, Borgsate, Kleiweg , Park 16Hoven, Lijsterlaan en zorgcentrum Arcadia).

Bij Actief staat de client centraal en door een persoonlijke benadering voelt u zich snel op uw gemak. Door een breed scala aan gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn wij in staat de zorg te bieden die bij u past.

SPECIALISATIES
Bij Actief Fysiotherapie kunt u terecht voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Oncologiefysiotherapie en Geriatriefysiotherapie. Daarnaast verzorgt Actief cursussen “Zwangerfit”, Babymassage, Fysiofitness en biedt Actief beweegprogramma’s aan voor mensen met Diabetes Mellitus, Overgewicht en COPD. Bovendien is Actief Fysiotherapie aangesloten bij het Parkinsonnet, Thuiszorgfysiotherapie, Claudicationet en het schoudernetwerk.

Bezoek de website van Actief Fysiotherapie voor uitgebreide informatie.