Focus Diëtistenpraktijk

Voor een gezonde kijke op voeding!

Focus diëtistenpraktijk heeft verschillende locaties in Hillegersberg/Schiebroek, Delft, Schiedam en Vlaardingen. Bij FOCUS staat op een gezonde én bewuste manier leren omgaan met voeding centraal. FOCUS is afgeleid van het woord focussen wat staat voor aandacht richten op… in dit geval voeding en leefstijl!

De nieuwste ontwikkeling binnen de voedingswetenschappen vertalen we in praktische adviezen. Voor iedere cliënt wordt individueel bepaald welke gezondheidswinst er met voeding te behalen valt. Het invullen van uw hulpvraag staat hierbij centraal. De diëtist adviseert u hoe u de eventuele voorgeschreven dieetrichtlijnen kan inpassen in uw leefstijl.

SPECIALISATIES

Wij hebben alle erkende specialisaties in huis. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij overgewicht/obesitas, ondergewicht, ondervoeding, COPD, diabetes mellitus, hypertensie, hypercholesterolemie, kindervoeding, maag-lever-darmziekten, zwangerschap en lactatie en voedselovergevoeligheid. U kunt bij ons ook terecht voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)  Waar nodig zoeken wij de samenwerking op met andere zorgprofessionals om u de meest optimale zorg te bieden. Indien u niet in staat bent naar de praktijk te komen, doen we op indicatie ook huisvisite.

Heeft u vragen over voeding? Of heeft u behoefte aan voorlichting over uw ziekte en bent u benieuwd wat voeding op dit gebied voor u kan betekenen? U bent van harte welkom bij FOCUS!