miSenso psychologen

Praktijk Trudy in het Veld, psychologen en orthopedagogen.

WIE ZIJN WIJ?

miSenso psychologen en orthopedagogen is een zelfstandig gevestigde praktijk voor eerste- en tweedelijns geestelijke gezondheidszorg. Praktijkhouder Trudy in het Veld heeft ruim 30 jaar ervaring in dit vak. Zij geeft leiding aan een enthousiast team van gespecialiseerde therapeuten en een vlot secretariaat. Het team van miSenso doet onderzoek en behandeling. Op basis van de onderzoeksresultaten krijgt u advies en een gerichte behandeling op maat. Wij hanteren verschillende therapievormen, zoals cognitieve – en gedragstherapie, creatieve therapie, spelbegeleiding, EMDR en symbooldrama en bij leerstoornissen als dyslexie en dyscalculie een individueel programma van toetsend behandelen.

VOOR WIE/EN WELKE KLACHTEN?

Wij behandelen kinderen, pubers, adolescenten en volwassenen. Bij kinderen worden de ouders bij de behandeling betrokken. Ouders kunnen ook zelf om opvoedingsondersteuning of -advies vragen. U kunt bij ons terecht voor sociaal-emotionele problemen, zoals angsten, pestervaringen, gedragsproblemen, verliesverwerking of traumatische ervaringen. Maar ook voor gezinsgerelateerde problemen, opvoedingsvraagstukken en leerproblemen of ontwikkelingsstoornissen, als dyslexie, evt. dyscalculie, ADHD, autismespectrumstoornissen, etc.

MULTIDISCIPLINAIR

Wij werken in het Medisch Centrum Hillegersberg goed samen met de huisartsen, de (fysio) therapeuten van Groh en Actief en natuurgeneeskundige Hella Masereew.

HULP OP MAAT

miSenso werkt resultaatgericht; afgestemd op uw specifieke hulpvraag. Ons uitgangspunt is, dat u zich thuis kunt voelen in een vertrouwde omgeving en met plezier naar de praktijk zult komen. Hulp op maat en samen werken aan uw oplossingen, dat staat bij miSenso altijd voorop!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.
Voor aanmeldingen kunt u mailen naar receptie@misenso.nl. Voor overige vragen kunt u terecht bij praktijk@misenso.nl. Wij zijn telefonisch maar beperkt bereikbaar, elke dinsdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Buiten deze tijden kunt u uw bericht inspreken of naar ons mailen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.