Praktijk voor Natuurgeneeswijze

Energie en balans.

“Bio Nature” Praktijk voor Natuurgeneeswijze, onder leiding van Hella Masereeuw, biedt een natuurlijk alternatief voor uw gezondheidsklachten. Mijn brede benadering integreert westerse en Chinese kruidentherapie (fytotherapie) en een persoonlijk behandelplan om uw balans in het lichaam te herstellen.

Wat is Natuurgeneeswijze?

Natuurgeneeswijze richt zich op het herstellen van de balans en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Dit omvat onder andere kruiden, ademhalingsoefeningen, leefstijladvies, onderzoek naar darmflora, onderzoek naar voedingsintoleranties en het onderzoeken van vitamine- en voedingstekorten.

Voor wie?

In samenwerking met andere disciplines binnen de praktijk bieden we een uitgebreide holistische zorg. Natuurgeneeswijze is geschikt voor vrijwel iedereen, van jong tot oud, die last heeft van diverse gezondheidsproblemen.

Voor meer informatie en het plannen van een afspraak, bezoek www.bio-nature.nl of stuur een e-mail naar info@bio-nature.nl.

Over Hella Masereeuw: Met meer dan 30 jaar ervaring en een afstudeerrichting in natuurgeneeswijze, fytotherapie en traditionele Chinese geneeskunde aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum, bent u bij Hella Masereeuw in goede handen voor uw zoektocht naar natuurlijke gezondheid.